Imagine dezolanta: Emirates, asa cum nu l-am mai vazut! Fanii lui Arsenal protesteaza, conducerea inchide ochii: "A fost sold-out!"

Imagine dezolanta: Emirates, asa cum nu l-am mai vazut! Fanii lui Arsenal protesteaza, conducerea inchide ochii: "A fost sold-out!"

Arsenal a trait un nou cosmar in fata lui City, 0-3, iar fanii nu mai suporta situatia de la club

Stadionul Emirates a fost mai mult gol la derby-ul cu Manchester City, o noua forma de protest a fanilor ajunsi la capatul rabdarii. De mai bine de doi ani, suporterii cer conducerii schimbarea lui Wenger si pun esecurile din ultima perioada pe deciziile gresite ale francezului, in special in ceea ce priveste campaniile de transferuri.

In ciuda tabloului dezolant, cu zeci de mii de scaune goale, conducerea clubului a anuntat ca partida cu City a fost sold-out, cu o asistenta de 58.240 de spectatori.

Arsenal a fost surclasata de City, care isi continua marsul spre titlu, cu un avans de 16 puncte peste Manchester United.

Arsenal e pe 6 si, cel mai probabil, va rata pentru al doilea an la rand prezenta in Champions League.

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!VIDEO PROTVPLUS.RO

Becali, după ce a fost acuzat de DNA: ”Băi, suntem în post, da? Voi credeți că dracii stau?”
BRAT