Anglia

Greșeala crucială făcută de Tuchel pe piața transferurilor! Diferența dintre Abraham și Lukaku

Thomas Tuchel a înlocuit un atacant de clasă cu unul care nu livrează și chiar creează probleme în vestiarul londonezilor.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 14:35
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 14:38

Când a fost întrebat despre Tammy Abraham, Mourinho a dat un răspuns discret și a trimis săgeți clare spre Romelu Lukaku, omul care i-a luat locul la Chelsea atacantului englez.

„În Italia, este important ca atacantul să lucreze și pentru echipă, să preseze fundașii centrali ai adversarilor și, în același timp, să pună presiune pe apărare de acolo

  • Greșeala crucială făcută de Tuchel pe piața transferurilor! Diferența dintre Abraham și Lukaku

E nevoie mare de un asemenea jucător care este mereu prezent acolo pentru echipă. Sunt fericit, pentru că crește foarte mult”, a declarat Jose Mourinho, antrenorul lui AS Roma.

Într-adevăr, la un moment dat, Abraham arată ca un jucător care și-a pierdut din strălucire în sezonul trecut, după ce a eșuat să îl impresioneze pe Thomas Tuchel, marcând de cinci ori în 13 partide. Lucrurile nu păreau să meargă în direcția bună pentru Abraham, dar Mourinho, în felul său caracteristic, și-a arătat încredere în atacant și de atunci a fost răsplătit.

Cu 29 de meciuri în acest sezon, Abraham arată că este un jucător de bază în Serie A și a demonstrat că poate înscrie goluri din belșug. În acele apariții din toate competițiile, atacantul în vârstă de 24 de ani a marcat acum nu mai puțin de 15 goluri și a oferit patru pase decisive.

Greșeala făcută de Chelsea

În timp ce fanii lui AS Roma dansează de bucurie la reușitele lui Abraham, fanii lui Chelsea sunt din ce în ce mai supărați de prestațiile și mai ales declarațiile lui Romelu Lukaku, noul pariu al lui Tuchel.

Deși Abraham a avut cu siguranță unele aspecte ale jocului său care trebuiau dezvoltate, el a terminat totuși sezonul trecut ca cel mai bun marcator al lui Chelsea. Și ar fi putut chiar să fie de folos unei echipe care acum se luptă să marcheze goluri.

În acest moment al sezonului, Abraham are acum mai multe goluri pentru Roma decât toate reușitele adunate ale lui Timo Werner și Romelu Lukaku pentru Chelsea în această campanie.

Într-o fereastră de transfer în ritm rapid, cluburile pot fi iertate pentru că au făcut o greșeală ciudată. Dar lăsându-l pe Abraham să plece și bazându-se pe Lukaku și Werner, Chelsea a făcut o eroare jenantă pentru care încă plătește.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies