Anglia

Romelu Lukaku va fi penalizat cu o suma astronomică! Câți bani va trebui să scoată din buzunar belgianul

Romelu Lukaku a primit o amendă uriașa din cauza interviului acordat săptămâna trecută.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 12:54
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 12:55

Romelu Lukaku urmează să primească o amendă astronomică de la Chelsea, care ar putea ajunge până la 600.000 de euro (500.000 de lire sterline), potrivit Gazzetta dello Sport.

  • Romelu Lukaku va fi penalizat cu o suma astronimică! Câti bani va trebui să scoată din buzunar belgianul

Lukaku a stârnit furtună la Chelsea după ce săptămâna trecută a acordat un interviu neautorizat Sky Sport Italia în care și-a declarat nefericirea la Chelsea, a criticat tactica managerului Thomas Tuchel și a spus că vrea să revină la Inter.

Acest lucru a înfuriat conducerea, proprietarii și fanii lui Chelsea și a dus la excluderea lui Lukaku din lot pentru meciul de duminică, încheiat 2-2, împotriva lui Liverpool, fosta vedetă a lui Inter nici măcar nu a fost prezentă pe bancă.

Lukaku a purtat discuții cu Tuchel și cu clubul luni, unde se înțelege că jucătorul și-a cerut scuze pentru acțiunile sale. De asemenea, este de așteptat să fie disponibil pentru a fi selectat la meciul din Carabao Cup împotriva lui Tottenham de miercuri.

Cu toate acestea, viitorul său la club rămâne în dubii, chiar dacă Chelsea i-a spus lui Lukaku că nu intenționează să-l vândă luna aceasta.

Cât îl va amenda Chelsea pe Lukaku?

În ciuda acestui fapt, o mutare de vară rămâne posibilă și, în plus, potrivit Gazzetta dello Sport, Lukaku este probabil să fie pedepsit de Chelsea cu o amendă uriașă.

Ziarul susține că tânărul de 28 de ani ar putea fi amendat cu până la 600.000 de euro (500.000 de lire sterline). La însă Repubblica susține că Lukaku va fi amendat cu 500.000 de euro (418.000 de lire sterline).

Acest lucru va echivala cu salariul de peste o săptămână pentru Lukaku, care câștigă 20 de milioane de euro (16,9 milioane de euro).

Mai multe vor fi dezvăluite marți după-amiază, când Tuchel se va adresa presei înainte de marele meci al lui Chelsea împotriva lui Spurs.

Modifică setările cookies