Jose Mourinho Champions League Tottenham Anglia

GEST SUPERB al lui Mourinho in lupta cu COVID-19! Antrenorul lui Tottenham ditribuie ladite cu legume pentru persoanele izolate

Jose Mourinho s-a implicat in lupta impotriva coronavirus si ajuta persoanele izolate.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Aprilie 2020, 12:24
Data actualizarii: Joi 30 Aprilie 2020, 12:33

Jose Mourinho, antrenorul lui Tottenham, ajuta persoanele izolate in plina pandemie de coronavirus. Gestul portughezului inspira multa lume in a fi mai buna cu semenii.

Daca Premier League este oprit din cauza virusului care a lovit lumea si activitatea fotbalistica a luat o pauza, fiecare ajuta in felul sau pentru a combate pandemia si a reveni la normalitate.

"Jose a facut prima livrare saptamanala de produse de gradina proaspete chiar de la centrul de alimente de la stadionul nostru. Restul alimentelor vor fi distribuite de @HaringeyCouncil catre cei in nevoie.", a fost mesajul postat pe paginile lui Tottenham.

Jose Mourinho este antrenor la Tottenham din 2019, cu care a semnat in speranta ca va cuceri Premier League. In momentul intreruperii campionatului, Tottenham este pe locul 8, la sapte puncte de locurile de Champions League. Echipa londoneza a fost eliminata si din Liga Campionilor de RB Leipzig, dupa ce au pierdut in dubla manasa, scor 0-1 si 3-0.

Modifică setările cookies