Gest superb al lui Jurgen Klopp pentru un fan care o urmareste pe Liverpool din 1923! Ce cadou i-a trimis de ziua lui de nastere

Gest superb al lui Jurgen Klopp pentru un fan care o urmareste pe Liverpool din 1923! Ce cadou i-a trimis de ziua lui de nastere

Fanul a implinit saptamana aceasta varsta de 104 ani!

Bernard Sheridan, probabil cel mai batran fan al lui Liverpool, a implinit 104 ani saptamana aceasta! El a fost prima data pe stadionul lui Liverpool la un meci in 1923 si, cu ocazia aniversarii, el a primit un cadou din partea clubului!

"Draga Bernard, vreau sa-ti urez personal la multi ani cu ocazia implinirii a 104 ani. Sper sa te bucuri de zi alaturi de familie si prieteni. Iti multumesc pentru sprijinul continuu acordat Liverpool Football Club. You'll never walk alone" a fost mesajul din scrisoarea semnata de catre managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp.

Alaturi de scrisoare, Bernard a mai primit un tricou personalizat, bilete la partida cu Crystal Palace de sambata si un tort personalizat cu Liverpool.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: „Românii au dat o lecţie dură populismului, demagogiei și discursului antieuropean”
BRAT