Anglia

"Ce s-a intamplat? Fotbal! Si este superb" Gest incredibil facut de Mourinho dupa eliminarea socanta din Cupa Angliei cu Bradford

"Ar fi o rusine sa ne bata Bradford", asta spunea Jose Mourinho, vineri, inaintea meciului din Cupa Angliei. Chelsea a fost eliminata dupa un meci cu o desfasurare incredibila.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Ianuarie 2015, 19:30
Data actualizarii: Sambata 24 Ianuarie 2015, 19:38

Chelsea a avut 2-0 cu Bradford, in FA Cup, si a fost eliminata dupa ce a incasat 4 goluri pana la final, pe teren propriu. Si adversara la titlu in acest sezon, Manchester City, a fost eliminata dupa ce a pierdut cu 2-0 pe teren propriu in fata lui Middlesbrough. Cele doua se vor intalni pe Stamford Bridge etapa viitoare.

La finalul meciului, Jose Mourinho a intrat in vestiarul lui Bradford si i-a felicitat pe toti jucatorii care l-au eliminat din Cupa Angliei. Clubul Bradford a facut anuntul pe pagina oficiala de Twitter.

Mourinho a mai declarat la finalul partidei: "Ce s-a intamplat? Fotbal! Si este superb! Sunt fericit pentru Bradford, in ciuda sentimentelor mele pentru acest meci. Ma simt rusinat totusi si jucatorii mei ar trebui sa se simta la fel"

Modifică setările cookies