Jose Mourinho Chelsea Liverpool Steven Gerrard Anglia

"Poate il aduc aici" Anuntul lui Mourinho despre o mutare SF a lui Gerrard la Chelsea. Cum a fost surprins la meciul cu Liverpool

LIVERPOOL 1-1 CHELSEA | Dupa egalul cu Liverpool din Cupa Ligii, Mourinho a vorbit despre plecarea lui Gerrard in Anglia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 08:45
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 08:49

La finalul sezonului, Gerrard va deveni jucatorul lui LA Galaxy. Mourinho este suparat ca Liverpool il lasa sa plece asa de usor si vorbeste, in gluma, chiar si despre un imprumut al lui Gerrard la Chelsea, numai ca sa nu il vada plecat din Anglia.

"Poate sa-l aduc la Chelsea ca imprumut? Nu sunt fericit ca pleaca. Mi-as dori ca Premier League sa poata tine cei mai buni jucatori. Eu cred ca are calitati sa joace in continuare in Premier League.", a declarat Mourinho.

Un caz similar s-a petrecut cu Lampard, care a plecat de la Chelsea in campionatul din SUA, revenind rapid in Anglia, sub forma de imprumut, la Manchester City.

Mourinho a vorbit despre Gerrard si cu Rodgers. Cei doi au fost fotografiati in timpul unui dialog purtat la vestiare, dupa meciul de aseara.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!