Jorge Mendes David Andrei Vraciu David Vraciu Stranieri

FABULOS | Cine e primul jucator roman impresariat de Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo, Falcao si Mourinho

•Are 12 ani si viseaza sa calce pe urmele lui Zinedine Zidane. Pana atunci, face echipa cu fiul legendarului fotbalist francez si spune ca se intelege perfect cu acesta
•Mai mult, a ajuns pe mana celui mai tare impresar din lume, portughezul Jorge Mendes

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Ianuarie 2015, 15:05
Data actualizarii: Duminica 18 Ianuarie 2015, 15:22

Are 12 ani si e capitanul lui Zidane la juniorii Realului. Fiul celebrului fotbalist francez, bineinteles. David Andrei Vraciu este una dintre marile sperante ale fotbalului romanesc, iar acum este protagonistul unei intelegeri de senzatie.

Pustiul a inceput fotbalul la Steaua, pentru ca mai apoi sa fie selectat, in urma unui tria, de Barcelona. A prins o mutare de senzatie, dar a crezut ca se poate si mai bine, asa ca s-a dus la Real Madrid: "Am fost dorit de cea mai buna echipa a lumii si nu am putut refuza. Trebuie sa ai mult noroc ca sa ajungi la un club asa mare, dar si mult talent", spune, fara lipsa de modestie, David.

Capitan la juniorii Realului, unde marcheaza pe banda rulanta, pustiul David Vraciu a ajuns sub privirile celui mai cunoscut impresar din fotbalul mondial, agent care reprezinta interesele lui Ronaldo, James Rodriguez, Falcao sau Jose Mourinho.

La doar 12 ani, David Vraciu este primul roman ale carui interese vor fi reprezentante de milionarul Jorge Mendes, chiar daca acesta mai are de asteptat cativa ani pentru a-si putea pune singur semnatura pe un contract.

VEZI MAI MULTE FOTO IN GALERIA DE MAI JOS

David Vraciu a fost si protagonistul unui material Sport Pro TV, in vara lui 2014, atunci cand si-a povestit viata la Real Madrid.

"Eu concurez pe post cu fiul lui Zidane, dar ma inteleg foarte bine cu el. Suntem chiar colegi de camera. Visul meu este sa ajung un mare jucator, sa joc pentru echipa mare a Realului, cum a facut-o Hagi. Si va asigur ca o sa aleg nationala Romaniei, nu pe cea a Spaniei", spunea pustiul in urma cu cateva luni.

Modifică setările cookies