Wayne Rooney Coleen Rooney Jamie Vardy Rebekah Vardy Anglia

Galceava de 1 milion de euro! "RAZBOIUL" dintre sotiile lui Rooney si Vardy costa o avere. De la ce-a pornit SCANDALUL anului in fotbalul englez

Partenerele de viata ale lui Wayne Rooney (antrenor-jucator la Derby County) si Jamie Vardy (atacantul lui Leicester City) sunt pe cale sa saraceasca bugetele celor doua familii pentru a transa in justitie o disputa personala.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Iunie 2020, 14:04
Data actualizarii: Marti 23 Iunie 2020, 17:06

Scandalul declaratiilor belicoase dintre Coleen Rooney (34 de ani) si Rebekah Vardy (38 de ani) a inceput in octombrie anul trecut, atunci cand prima a acuzat-o pe cea de-a doua de impanzirea unor informatii false in mediul online, referitoare la viata sa privata. Rebekah s-a aparat si a negat totul, vorbind chiar despre calomnie si solictandu-i lui Coleen scuze publice pentru a putea ingropa subiectul.

Procedural, s-a ajuns chiar la ultima solutie de evitare a procesului, dar tentativa de mediere prin intermediul avocatilor a esuat total. Acum, presa din Regat sustine ca Rebekah Vardy a facut ultimele demersuri juridice si a semnat actele care le vor aduce pe cele doua in instanta. Costurile sunt insa pe masura, adica cel putin 500.000 de euro de fiecare parte.

  • Galceava de 1 milion de euro! RAZBOIUL dintre sotiile lui Rooney si Vardy costa o avere. De la ce-a pornit SCANDALUL anului in fotbalul englez

Incrancenarea in acest "meci" e atat de mare incat Coleen Rooney si-a concediat recent avocatii, care i-ar fi transmis ca dosarul nu e unul "beton", asa cum credea ea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!