”Ce favorită ai în finala Champions League?” Kylian Mbappe a răspuns direct

kylian mbappe Borussia Dortmund Champions League Real Madrid Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 20:14
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 20:14

Kylian Mbappe (25 de ani) a fost prezent la Globe Soccer Awards, eveniment care a avut loc în Italia și unde a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului.

Mbappe și-a anunțat recent despărțirea de PSG și urmează ca fotbalistul să fie prezentat în curând la Real Madrid, echipa care a fost aproape să îl transfere și în urmă cu doi ani și care va disputa finala Champions League cu Borussia Dortmund.

Kylian Mbappe: ”Nu am o favorită, voi urmări finala la fel ca voi toți!”

Într-un interviu acordat CNN, Kylian Mbappe a vorbit despre finala Champions League dintre Real Madrid și Borussia Dortmund. Starul care va ajunge în această vară la gruparea din capitala Spaniei a fost întrebat dacă are o favorită în ultimul act al Ligii Campionilor, însă Mbappe nu s-a lăsat ”prins”.

Atacantul a mărturisit că va urmări finala , însă a refuzat să spună pe cine va susține.

Nu, voi urmări finala la fel ca voi toți. Când iubești fotbalul, urmărești fiecare meci. Urmăresc orice meci de câte ori am ocazia, în Franța, Anglia, Spania, Germania, Italia, orice campionat. Bineînțeles, voi urmări finala Champions League”, a spus Kylian Mbappe, conform CNN.

Kylian Mbappe: ”Abia aștept să ajung la noua mea echipă!”

Kylian Mbappe urmează să fie prezentat oficial la Real Madrid în următoarele zile, iar la gala Globe Soccer Award, fotbalistul a vorbit și despre viitorul său.

Îmi doresc să fiu fericit. Îmi voi părăsi țara pentru prima dată. Va fi o experiență incredibilă, abia aștept să ajung la noua mea echipă. Vreau să câștig trofee. Când vorbești despre fotbal, este despre cucerirea trofeelor, despre a avea colegi noi”, a adăugat Kylian Mbappe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!