Ferguson are INIMA IMPIETRITA! Golgeterul din Anglia n-a avut loc nici macar in lot! Reactia sa INCREDIBILA dupa meciul cu Barca:

Autor: Sport.ro
Luni 30 Mai 2011, 15:53

	Ferguson are INIMA IMPIETRITA! Golgeterul din Anglia n-a avut loc nici macar in lot! Reactia sa INCREDIBILA dupa meciul cu Barca:

Cel mai scump jucator din istoria lui United n-are loc nici macar printre rezerve la Manchester!

Golgeter in Premier League, Dimitar Berbatov nu a fost nici macar pe banca in finala Ligii Campionilor, cu Barcelona.

Atacantul bulgar s-a enervat teribil cand a aflat ca nu e in lot. A stat separat de ceilalti colegi ai sai care nu prinsesera nici macar foaia de joc, iar la final a refuzat sa coboare pe teren pentru a-si lua medalia.

Conform presei din Anglia, Berbatov a plecat direct la autocar si i-a asteptat acolo pe colegii sai.

Barca - United ar putea fi ultimul pe care atacantul bulgar il urmareste in calitate de jucator al lui United. Bayern si Tottenham se bat pentru a-i obtine semnatura, mai ales ca pretul de achizitie nu este deloc mare.

Ferguson este de acord sa se desparta de el in schimbul a numai 10 milioane de euro, fiind multumit ca poate scapa de plata samariului urias pe care Berbatov in are pe Old Trafford.

Dimitar Berbatov, 30 de ani, a ajuns in 2008 la United in schimbul a 35 de milioane de euro, suma maxima platita de club in intreaga sa istorie pentru un jucator. In acest sezon, Berbatov a fost golgeterul Premier League cu 20 de goluri.
 

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT