Ferguson a vrut sa-i dea lovitura FATALA lui Real! Cel mai mare secret al supervedetei Raul:

Autor: Sport.ro
Vineri 15 Aprilie 2011, 10:22

	Ferguson a vrut sa-i dea lovitura FATALA lui Real! Cel mai mare secret al supervedetei Raul:

Raul a dat 71 de goluri in Liga Campionilor si va incerca sa-si imbunatateasca recordul impotriva lui United in semifinale. Istoria ar fi putut sta cu totul altfel daca superatacantul spaniol ar fi luat o alta decizie in vara lui 2010.

Manchester United i-a oferit un contract beton la finalul sezonului trecut, dar prima optiune a lui Raul a fost Schalke.

Coechipierul spaniolului, Cristoph Metzelder a dezvaluit ca Raul a fost tentat sa mearga in Premier League: "L-au vrut anul trecut. A vorbit despre asta cu mine de multe ori, am incercat sa-l conving sa vina in Germania. Cred ca nu putea rata experienta asta! Cei de la United au insistat mult sa-l ia".

Ferguson l-a numit pe Raul in urma cu doar doi ani "cel mai bun fotbalist din lume", insa aprecierea managerului nu a fost suficienta pentru a-l convinge sa mearga pe Old Trafford.

La 33 de ani, Raul traieste momente de vis la Schalke. I-a dat doua goluri lui Inter in sferturile de finala ale Ligii Campionilor si va juca impotriva lui Manchester United pentru un loc mai aproape de trofeu pe Wembley.

Sursa foto: Daily Mail
 

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT