Veste CUMPLITA: a costat 25 mil, a castigat 2 Ligi si 5 titluri si se RETRAGE de la United la 30 de ani! Accidentarile l-au distrus!

Autor: Sport.ro
Vineri 15 Aprilie 2011, 15:08

	Veste CUMPLITA: a costat 25 mil, a castigat 2 Ligi si 5 titluri si se RETRAGE de la United la 30 de ani! Accidentarile l-au distrus!

E englez, dar n-a inteles ce inseamna conservatorismul si a ales sa devina fotbalist adevarat departe de Insula. A castigat Liga Campionilor cu Bayern, a obtinut pe criterii personale locul in echipa nationala si a fost singurul britanic de top pe care Premier League nu l-a avut.

In 2007, Manchester United platea 25 de milioane de euro pentru a-l cumpara pe Jucatorul Anulu in Anglia, Owen Hargreaves. Ferguson a negociat mai bine de un an cu oficialii lui Bayern transferul fotbalistului pentru care a garantat cu profesionalismul sau.

Gata mereu sa incete roluri noi pentru a-si ajuta echipa, Hargreaves a aratat o usurinta in a se adapta la circumstante noi care i-a zapacit pe englezi. Nelipsit din nationala indiferent de selectioner, Owen a trait un cosmar dupa transferul in Anglia.

Accidentarile minore pe care le suferise la Bayern inainte sa-si rupa piciorul, in 2006, s-au transformat in amintiri tolerabile. Asta pentru ca Hargreaves avea sa sufere cumplit in urmatorii 4 ani. Tendinitele de la ambii genunchi si pauza extrem de lunga pe care a fost obligat sa o ia, l-au distrus complet.

O spune chiar Sir Alex Ferguson. Managerul lui United, care anunta ca Hargreaves are sanse minime sa-si revina dupa inca o accidentare. Si-a fracturat umarul si e 100% out pana la finalul sezonului.

In 4 ani pe Old Trafford, mijlocasul a strans doar 27 de meciuri. Chiar daca Ferguson le-a cerut conducatorilor sa ii dea timpul necesar pentru a se recupera, niciunul din medicii care l-au consultat nu a putut sa-i rezolve pe deplin problemele.

"E o decizie foarte grea. Nu stiu ce va face Owen, trebuie sa ne gandim foarte bine inainte sa luam o decizie", a spus Ferguson. Presa din Anglia spune ca Hargreaves, 30 de ani, nu mai are nicio sansa de a face fata la nivel inalt. Isi va anunta retragerea imediat dupa finalul sezonului. Unul in care asteapta sa o vada pe United incercand sa forteze o tripla istorica: Premier League, Champions League si FA Cup.

Ce a castigat Hargreaves?
4 titluri in Bundesliga
3 Cupe ale Germaniei
o Cupa a Ligii
doua trofee Champions League
o cupa intercontinentala
un titlu in Premier League

Crescut in Canata, Hargreaves are 42 de selectii in nationala Angliei.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT