8 2016 12:44

Fara casca, cu ochelarii pe nas si un aspect de profesor de fizica :) Fotbalistul care prefera sa-si lase masina in garaj si sa mearga cu trenul | FOTO

E unul dintre cei mai buni portari din istoria Premier League si castiga milioane de lire pe an, insa nu are nicio problema in a merge cu transportul in comun. Petr Cech este eroul saptamanii in Anglia, un "man of the people" care primit mii de aprecieri si mesaje pe retelele de socializare.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Petr Cech, portarul de 33 de ani al lui Arsenal, fost campion al Premier League si castigator al celor mai importante trofee europene, UEFA Champions League si UEFA Europa League, cu Chelsea, nu se da in laturi de la a face naveta intre casa si baza de antrenament al echipei sale.

Unul dintre cei mai apreciati fotbalisti ai ultimului deceniu in Premier League, nu doar pentru revenirea sa spectaculoasa in urma accidentarii grave la cap, dar si pentru ca a dovedit ca este un goalkeeper extraordinar, Cech i-a cucerit din nou pe britanici.

Petr Cech are la Arsenal un salariu urias de peste 5 milioane de lire pe an, insa acest lucru nu-l impiedica sa isi cumpere bilet de tren la clasa mijlocie si sa calatoreasca in comun.

Cu un aspect poate neobisnuit pentru microbisti, care il stiu de ani buni purtand celebra casca de culoare neagra, dar si cu ochelarii "pe nas", Cech si-a lasat masina in garaj si a mers spre baza de antrenament a lui Arsenal cu trenul.

De altfel, Cech a fost mai mereu o prezenta discreta, acesta evitand sa-si etaleze masinile luxoase ori alte bunuri scumpe.

Petr Cech este portarul cu cele mai multe jocuri fara gol primit in istoria Premier League - 170 la numar FULLSCREEN
Galerie Foto
 • /
5 comentarii
 • 9 2016
  One Two!! Sa bea si omu' un spritz!! Nu de alta.....
 • 8 2016
  hdhrhfbfns Cech poarta ochelari ? N-am stiut ) cum se descurca el oare sa apere poarta daca cu vederea nu prea...)...
 • 8 2016
  andrei exista lentile de contact crezi ca toti sportii au o vedere perfecta. Sunt foarte multi sporti din diferite sporturi care poarta ochelarii in timpul liber, si chiar Latovlevici care a jucat la steaua (presimn ca esti fan steau) purta ochelarii in timpul liber si in timpul meciul poarta lentile...
 • 8 2016
  carmen un om adevărat; probabil cu mult mai mulțumit de viața lui decât majoritatea jucătorilor de top (vedete în fotbal, dar complet ratați în orice alt domeniu) -...
 • 8 2016
  zeet Asa de simplu si de modest zici ca e mutu de la noi:)))))...
 • 8 2016
  dada Asta oricum e cam paliu si in teren, se vede la fata...
Ce modificari au fost votate de comisia Iordache la articolele declarate neconstituționale
BRAT