FABULOS! Liverpool l-a luat pe 'Neymar'! Transfer de SENZATIE in Premier League! Pustiul GENIAL care vine sa le DISTRUGA pe City, United si Chelsea

Neymar Liverpool Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Iulie 2012, 16:10
Data actualizarii: Marti 24 Iulie 2012, 16:09

Liverpool pregateste viitorul cu un super transfer din Brazilia! A luat un atacant senzational pe care il antreneaza sa fie vedeta in Premier League!

William McLaren, 15 ani, e considerat un talent mai mare decat era Neymar la varsta lui. Desi era dorit si de alte cluburi tari din Europa, William a ales Anfield Road: "Cei de la Liverpool mi-au placut inca de cand am vorbit prima data. Mi-au oferit un contract fara sa vrea sa ma mai vada in alte meciuri. Manchester United, Chelsea si Arsenal m-au cautat, dar n-am mai vrut sa discut cu ei".

Poreclit McLaren pentru viteza incredibila, William va ajunge la Liverpool weekendul viitor pentru a semna un contract pe 3 ani. Atacantul a inceput fotbalul la Sao Paulo, unde a fost chemat dupa ce sefii clubului au vazut pe internet un clip cu cele mai tari scheme ale lui. Linkul a ajuns si la scouterii lui Liverpool, care au cerut imediat sa fie transferat!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!