Borcea: "Speram sa nu picam cu Inter si Liverpool in Europa League" Cei 4 jucatori pe care i-a laudat:

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Iulie 2012, 00:20
Data actualizarii: Duminica 15 Iulie 2012, 00:19

Proiectul New Dinamo a inceput sub bagheta magica a italianului Bonetti, inca care nimeni nu a crezut. In doar doua luni, Dinamo a castigat doua trofee: Cupa si Supercupa Romaniei.
Dinamo 2-2 CFR (6-4 d.p) Toate fazele VIDEO sunt aici: MECI complet NEBUN!

Eu zic ca Tucudean, prin cele doua goluri si prin ceea ce a facut in teren, merita sa fie numit jucatorul meciului. Trebuie insa sa ne uitam la toata echipa, cum a fost a alcatuita. Mijlocul nostru a jucat foarte bine: Rus, Boubacar, Issa Ba si Munteanu au facut un joc foarte bun. De cand am venit la Dinamo, nu a existat an sa nu castigam nimic. Anul acesta am luat doua. Eu zic ca a fost un an bun. Am spus foarte clar ca Bonetti nu pleaca de la Dinamo. Sunt mai multe oferte pentru Marius Niculae.

Pentru eventuala lui plecare i-am luat pe Cristea si Axente. Indiferent de situatie, jucatorii si antrenorii stiu ca sunt alaturi de ei. Principala problema au fost preturile foarte foarte mari. Daca ne uitam la cei 7-8 jucatori care au fost la pregatirea in Austria avea pana in 19 ani. De mult timp nu am avut o astfel de banca de rezerve. Ne asteapta Europa League, Campionatul si Cupa Romaniei. Speram sa nu picam cu Inter si Liverpool. Marile victorii ale lui Dinamo au fost in acest loc. Eu cred ca pana la urma tot pe Dinamo o sa jucam. Preliminariile le putem juca aici, grupele nu le putem juca in Stefan cel Mare”, a spus Borcea in exclusivitate pentru www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!