Liverpool scoate 20 de mil € pentru PERLA lui Wenger! Rodgers ii strange bagajele lui Carroll! Afacerea verii pe Anfield:

Liverpool Theo Walcott Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Iulie 2012, 08:50
Data actualizarii: Luni 16 Iulie 2012, 12:01

TRANSFER MARKET | Liverpool il scoate la vanzare pe Andy Carroll, atacantul transferat pentru 50 de milioane de euro de la Newcastle.

Viitorul lui Andy Carroll pe Anfield este incert. Liverpool a refuzat ieri imprumutul atacantului la Newcastle pentru sezonul viitor, iar englezii de la The Guardian anunta ca oficialii de pe Anfield planuiesc sa il vanda definitiv pe Carroll.

Noul antrenor al lui Liverpool, Brendan Rodgers insista pentru aducerea lui Theo Walcott pana la inceperea noului sezon.

The Sun anunta ca Liverpool este gata sa puna la bataie 20 de milioane de euro pentru transferul mijlocasului de la Arsenal, dar cu siguranta suma de transfer va creste in urma negocierilor, asta pentru ca si Roberto di Matteo si-l doreste la Chelsea.

Walcott a fost unul dintre cei mai buni jucatori din nationala Angliei la Euro si a fost desemnat 'omul meciului' in partida contra Suediei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!