Erik ten Hag nu îl iartă pe Lisandro Martinez. Ce i-a reproșat tehnicianul olandez după câștigarea Cupei Mondiale

Erik ten Hag Argentina Campionatul Mondial Qatar 2022 lisandro martinez Manchester United Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Decembrie 2022, 20:48
Data actualizarii: Vineri 23 Decembrie 2022, 21:10

Fundașul sud-american este legitimat la Manchester United de la sfârșitul lui iulie 2022 și mai are contract cu formația de pe Old Trafford până în iunie 2027.

Argentina s-a impus în finala Campionatului Mondial în fața Franței, după loviturile de departajare, iar jucătorii sud-americani au mers în țara natală pentru a sărbători. 

Erik ten Hag a vorbit despre succesul argentinienilor, discutând și despre jucătorul "diavolilor roșii", Lisandro Martinez. Tehnicianul lui Manchester United s-a arătat deranjat de faptul că jucătorul petrece prea mult timp în țara sa și nu știe dacă poate conta pe el pentru meciul din Premier League, cu Nottingham Forest, din 27 decembrie.

"Nu pot să răspund. Încă sărbătorește în Argentina. Pot înțelege că este impresionant să câștigi Cupa Mondială pentru țara ta, cea mai mare performanță. 

Dar Martinez trebuie să accepte că pe 27 decembrie reîncepe Premier League", a spus ten Hag. 

Cum a ajuns Lisandro Martinez să semneze cu Manchester United

Antrenorul „Diavolilor roșii”, Erik ten Hag, a vorbit despre Lisandro Martinez după Mondial și a evidențiat cum a ajuns fundașul naționalei dirijate de Lionel Scaloni să semneze cu Manchester United.

În acest sens, tehnicianul a precizat că Martinez a avut șansa de a semna cu rivala lui United din Premier League, Arsenal, dar, în cazul în care Ten Hag și-l dorește la echipă, atunci se va regândi la posibilitatea de a ajunge la „tunari”.

„Lisandro Martinez m-a sunat și mi-a spus: 'Voi părăsi Ajax. Pot semna cu Arsenal, însă dacă tu mă vrei, mă voi duce la Manchester United'”, a spus Ten Hag care a lăsat de înțeles că l-a dorit pe fundașul argentinian la echipă, conform jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!