Erik ten Hag are zilele numărate la Manchester United! Englezii anunță cine e favorit să-i ia locul

Erik ten Hag Graham Potter Manchester United Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Octombrie 2023, 17:33
Data actualizarii: Duminica 22 Octombrie 2023, 17:33

Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, riscă să fie demis de la echipă.

Scaunul olandezului la Manchester United se clatină, potrivit presei britanice, iar acesta riscă să fie demis de omul care ar vrea să devină în curând acționar minoritar, cu 25 la sută, la clubul de pe Old Trafford, Sir Jin Ratcliffe.

Erik ten Hag zilele numărate la Manchester United!

Manchester United nu a avut parte de cel mai bun start de sezon și a reușit să urce în clasament după ultimele două victorii din Premier League, cu Brentford și Sheffield United. 

Acum pe locul opt, United ar putea fi preluată de Graham Potter (48 de ani), fostul antrenor de la Chelsea și Brighton, care este o variantă și pentru postul de antrenor de la Napoli, anunță publicația britanică The Sun.

Antrenor la Manchester United din 2022, Erik ten Hag a prins 74 de meciuri ca antrenor pe Old Trafford, iar până acum a câștigat un singur trofeu: Cupa Ligii Angliei.

Într-un an la Manchester, Ten Hag a intrat în conflict cu doi jucători importanți. Primul a fost Cristiano Ronaldo, pe care l-a și exclus din lot, iar în cele din urmă portughezul a plecat de la echipă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!