DRAMA de anul nou la Manchester! Ziua in care sutele de milioane au fost INVIZIBILE pentru City si United

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Ianuarie 2012, 19:25

	DRAMA de anul nou la Manchester! Ziua in care sutele de milioane au fost INVIZIBILE pentru City si United

Sir Alex Ferguson nu-si putea inchipui ca o va pati rau chair de ziua lui! Nici Mancini nu-si imagina ca vedetele platite de seici cu zeci de milioane de euro se vor face de ras la primul meci din 2012!

Old Trafford a fost plin pentru a-i canta 'La multi ani' lui Sir Alex, care ieri a implinit 70 de ani. Contra ultimei clasate, Blackburn, toata lumea se astepta la show ofensiv! 'Diavolii' n-au avut insa nicio sansa! Blackburn a condus cu 2-0, s-a lasat egalata, apoi a castigat dupa o greseala uriasa a lui De Gea.

Rivalii de la City au ras. Credeau ca meciul lor din prima zi a lui 2012, contra lui Sunderland, n-are cum sa nu ii distanteze ca lideri. Nu le-a iesit! City a pierdut la ultima faza dupa golul anonimului sud-coreean Ji.

Chiar daca au pierdut, echipele din Manchester raman pe primele doua locuri in clasament, la egalitate de puncte, 45. Tottenham e pe 3 cu 39 de puncte, iar Arsenal pe 4, cu 36.

STS: Platforma informatică pentru programare la vaccinare anti-Covid nu este disponibilă, din cauza unor probleme tehnice
BRAT

Modifică setările cookies