Jurgen Klopp jude bellingham Premier League Anglia

Jurgen Klopp a dat verdictul cu privire la Jude Bellingham: „Toți pot să vadă asta”

Englezul mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2025, dar echipe precum Liverpool și Real Madrid au pus deja ochii pe serviciile fotbalistului care a făcut o figură frumoasă la Campionatul Mondial din Qatar, ediția 2022.

Vali Andronescu
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 16:50
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 16:47

La doar 19 ani, Jude Bellingham a bifat cinci meciuri la Cupa Mondială în angrenajul selecționerului Gareth Southgate, a marcat un gol și oferit un assist. 

Jurgen Klopp a dat verdictul cu privire la Jude Bellingham: „Toți pot să vadă asta”

Cum Liverpool este una dintre echipele interesate de starul englez, Jurgen Klopp a fost întrebat despre Bellingham și a oferit un răspuns cât se poate de sincer, evidențiind că este un jucător excepțional.

„Nu-mi place să vorbesc despre bani când discutăm despre un asemenea jucător ca el (n.r. despre Jude Bellingham). Toți pot să vadă faptul că este atât de excepțional.

Dacă întrebi pe cineva care nu are habar de fotbal 'câți ani crezi că are Jude Bellingham', nu știu câți vor răspunde corect sau măcar să se apropie de vârsta sa.Vor spun 28 sau 29 de ani, pentru că joacă foarte matur. 

A evoluat excepțional la Campionatul Mondial. Absolut excepțional. Ce pot să spun? M-am tot gândit de doi sau trei ani de când a spart bariera la Dortmund”, a spus Klopp, potrivit 90min.

Cifrele lui Jude Bellingham

Englezul evoluează pentru Borussia Dortmund din vara anului 2020, când a fost cumpărat de la Birmingham pentru 25 milioane de euro, moment în care cota sa pe piață, potrivit site-urilor de specialitate, era de 11 milioane. Acum, englezul valorează nu mai puțin de 110 milioane de euro.

În cele două sezoane și jumătate pe care le-a bifat la Dortmund, englezul a înscris 19 goluri și a pasat decisiv în 21 de situații în cele 112 meciuri în care a îmbrăcat tricoul formației de pe Singal Iduna Park. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!