Erling Haaland Kevin De Bruyne Manchester City Anglia

De Bruyne anunță taifunul! "Oracolul" din Belgia face previziuni despre Haaland și îi ia în calcul pe Messi și Ronaldo

Erling Haaland e atacantul - minune din fotbalul mondial.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 08:35
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 08:56

Kevin De Bruyne, căpitanul lui Manchester City, a vorbit despre Erling Haaland, colegul său din atacul trupei lui Pep Guardiola. 

Într-un articol publicat de Daily Mail, se face referire la faptul că norvegianul care a înscris până în prezent 24 de goluri în 19 partide îi poate depăși în viitor, la totalul golurilor, pe titanii Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. 

  • Erling Haaland

Materialul e construit în jurul unei declarații acordată de belgianul Kevin De Bruyne. Fotbalistul furnizor de pase senzaționale vorbește din postura omului care vede exact ce poate face Haaland în avanposturi.

"El deja a înscris 200 de goluri, așa că anticipez că poate ajunge la 600, 700 sau 800 dacă va rămâne mereu sănătos și va fi apt să joace meci de meci. Erling e un atacant de mare clasă", a spus De Bruyne, potrivit Daily Mail. 

Cum Lionel Messi (35 ani) și Cristiano Ronaldo (37 ani) sunt pe finalul carierei, următorul cuplul care se preconizează că va domina scena fotbalului mondial este Kylian Mbappe - Erling Haaland (22 ani). De altfel, starul lui Manchester City a precizat că o concurență de acest gen este benefică pentru a performa.

„O rivalitate între mine şi Kylian Mbappe cum a fost cea dintre Messi şi Ronaldo? Poate fi un lucru pozitiv, Messi şi Ronaldo s-au ridicat unul pe celălalt, a fost rivalitatea dintre Barcelona şi Real Madrid, una perfectă. Dar eu nu mă compar cu alţii”, a spus Erling Haaland, citat de Viaplay.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!