Cristiano Ronaldo, probleme la șase luni după incidentul în care a lovit un suporter peste mână. Anunțul presei din Anglia

Cristiano Ronaldo Manchester United Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 18:45
Data actualizarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 19:04

La începutul lunii aprilie, Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui gest violent asupra unui suporter prezent la meciul cu Everton.

La finalul partidei pierdută cu scorul de 0-1, în drumul către vestiare, Cristiano Ronaldo a părut foarte iritat de cele întâmplate, iar într-o filmare care a circulat pe rețelele sociale s-a poate observa cum a lovit peste mână un suporter, dându-i telefonul pe jos. 

La scurt timp după publicarea imaginilor, portughezul și-a asumat responsabilitatea și și-a prezentat scuzele față de gestul comis la nervi.

Incidentul a intrat în atenția poliției locale, însă oamenii legii au stabilit că nu este cazul să îl acuze pe fotbalist, însă nu aceeași decizie a luat-o Asociația de Fotbal din Marea Britanie.

"Cristiano Ronaldo a fost acuzat de încălcarea regulii E3 în urma incidentului care a avut loc după meciul lui Manchester United cu Everton. Este acuzat de comportament nepotrivit și/sau violent", se arată în comunicatul transmis de FA. 

Recția oficialilor de la Manchester United

În urma informării de la FA, Manchester United a avut o reacție oficială, arătându-și sprijinul pentru starul portughez.

"Am luat la cunoștiință anunțul făcut de FA despre Cristiano Ronaldo. Ne vom ajuta jucătorul pentru a oferi un răspuns la acuzațiile aduse", au precizat aceștia. 

Copilul lovit de Ronaldo, "descurajat complet să mai meargă la meciuri"

Sarah Kelly, mama băiatului care a fost victima lui Cristiano Ronaldo, a postat pe Facebook un mesaj în care l-a numit "bandit" pe fotbalistul portughez și a dezvăluit că fiul său suferă de autism și s-a ales cu mâna învinețită și telefonul spart după gestul portughezului.

"Jake este foarte supărat din cauza celor întâmplate și a fost descurajat complet să mai meargă la meciuri. Acesta a fost primul lui meci la care a fost și iată ce s-a întâmplat. A fost o zi minunată până în acel moment în care jucătorii au ieșit de pe teren. Ne-a distrus ziua și ne-a lăsat cu un gust amar", a spus Sarah Kelly, pentru Liverpool Echo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!