Cristiano Ronaldo, lider detașat în topul celor mai bine plătiți fotbaliști pe rețelele de socializare. E incredibil cât primește pentru o postare

Cristiano Ronaldo cel mai bine platit fotbalist Lionel Messi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Septembrie 2022, 09:29
Data actualizarii: Miercuri 21 Septembrie 2022, 09:47

Cristiano Ronaldo este cel mai influent fotbalist al momentului.

Portughezul de 37 de ani este cea mai urmărită persoană pe Instagram, cu peste 480 milioane de urmăritori, iar faima sa l-a transformat în cel mai influent fotbalist pe rețelele de socializare.

Potrivit analizei făcută de Nielsen Gracenote, prezentată de publicația The Sun, pentru o postare pe contul de Instagram, Cristiano Ronaldo primește 3,1 milioane de lire sterline. Podiumul este completat de Lionel Messi (2,2 milioane de lire sterline) și de Neymar (1,06 milioane de lire sterline).

Contract de 242 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo 

Superstarul portughez i-a informat pe șefii lui Manchester United că își dorește să plece, însă niciuna dintre ofertele primite nu au fost pe placul său.

Cu toate astea, atacantul a și refuzat o propunere considerabilă, propunere care l-ar fi putut transforma din nou în cel mai bine plătit fotbalist din lume. Portughezii au scris că Al Hilal i-a oferit un contract de 242 de milioane de euro pentru două sezoane. 

Conform Marca, oferta făcută de Al Hilal a fost una reală, însă intenția jucătorului este să rămână la United, pentru a juca în continuare la cel mai înalt nivel, cel puțin în următoarele luni. Cristiano Ronaldo vrea să se asigure că ajunge în cea mai bună formă la Campionatul Mondial din Qatar, care începe în luna noiembrie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!