Cristiano Ronaldo, de neoprit! A anunțat când se va retrage de la naționala Portugaliei

Cristiano Ronaldo CM 2022 EURO 2024 Portugalia Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Septembrie 2022, 16:10
Data actualizarii: Miercuri 21 Septembrie 2022, 16:09

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a participat la nouă turnee finale alături de naționala Portugaliei, însă atacantul lui Manchester United nu are de gând să se retragă prea curând.

Cristiano Ronaldo a primit la Gala Quinas de Ouro 2022 premiul pentru cel mai bun marcator din istoria naționalei Portugaliei (117 goluri în 189 de partide), iar ulterior a anunțat că are de gând să participe la încă două turnee finale.

Cristiano Ronaldo vrea să joace și la EURO 2024

CR7 a lăsat de înțeles că se va retrage de la echipa națională abia după EURO 2024, când va avea 39 de ani. Până atunci, Ronaldo va participa și la Cupa Mondială din Qatar, programată la finalul acestui an.

"Sunt mândru să primesc un premiu de o asemenea importanță. Nu mă gândeam niciodată că voi realiza asta. Le mulțumesc tuturor persoanelor importante din cariera mea. 

Drumul meu nu s-a încheiat încă. Mă simt motivat, iar ambiția este la cote înalte. Sunt la echipa națională alături de mulți jucători tineri, care au un viitor extraordinar și îmi doresc să continui aici și să joc la Cupa Mondială, dar și la Europeanul din 2024", a spus Cristiano Ronaldo, potrivit Mundo Deportivo.

Cristiano Ronaldo, câștigătorul a cinci Baloane de Aur, desemnat de 10 ori cel mai bun fotbalist al anului din Portugalia, a cucerit cu echipa națională trofeul la EURO 2016.

  • EURO 2024 este programat în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024 și va fi găzduit de Germania.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!