Cristiano Ronaldo, apărat după scandalul de la United: „A refuzat o ofertă de 130 de milioane de euro! United încearcă să îi facă rău!” 

Cristiano Ronaldo Manchester United Piers Morgan Anglia
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 09:48
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 09:50

Cristiano Ronaldo (37 ani) nu trece prin cele mai bune momente ale carierei la Manchester United. 

Superstarul portughez a fost exclus din lot de Erik ten Hag după ce a plecat de la stadion în timpul meciului cu Tottenham, scor 2-0, dar și după ce a refuzat să intre pe teren. Deși a primit numeroase critici, Cristiano Ronaldo rămâne unul dintre cei mai iubiți și apreciați fotbaliști, astfel că există multe persoane care l-au și apărat în conflictul cu United. 

Unul dintre cei mai vocali apărători ai lui Cristiano Ronaldo este Piers Morgan, jurnalist din Marea Britanie, care are o relație apropiată cu atacantul portughez. Cristiano Ronaldo și-a dorit să plece de la Manchester United în vară, nemulțumit de ideea de a juca în Europa League, însă fără succes, iar presa internațională a informat că nu au existat oferte primite pentru el. 

Piers Morgan dezvăluie oferta imensă primită de Cristiano Ronaldo 

Jurnalistul, cunoscut deja pentru modul 'agresiv' în care își exprimă părerile, a încercat să combată informația conform căreia Manchester United nu a primit nicio ofertă pentru Cristiano Ronaldo în vară. Piers Morgan a avut reacții dure la adresa lui Ten Hag și a conducerii „diavolilor roșii”. 

„Mai multe minciuni oferite de managementul lui United pentru a-i face rău. Cristiano a primit o ofertă de 130 de milioane de euro pentru a juca un sezon în Arabia Saudită dar a refuzat-o”, a scris într-un tweet Morgan. 

Într-un altul, jurnalistul răspundea unei declarații făcute de Ten Hag în cazul lui Cristiano Ronaldo: „Ten Hag încercând să îi dea o lecție lui Cristiano în legătură cu standarde și valori când îl umilește în mod deliberat...ce glumă. Unul este cel mai mare fotbalist din toate timpurile și campion în 4 țări...celălalt a fost un jucător de rahat și ca antrenor, abia a câștigat o luptă în afara Olandei”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!