"Ronaldo a refuzat să intre pe teren". Primele declarații oficiale ale lui Erik ten Hag după incidentul de la meciul cu Tottenham: ce măsuri va lua

Cristiano Ronaldo Erik ten Hag Mancheter United Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 14:14
Data actualizarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 14:11

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost din nou în centrul atenției, de această dată la meciul Manchester United - Tottenham 2-0, în ciuda faptului că a fost rezervă neutilizată.

În etapa a zecea din Premier League, Manchester United a obținut o victorie importantă împotriva lui Tottenham, 2-0, grație golurilor reușite de Fred (29 ani) și Bruno Fernandes (28 ani), în minutele 47 și 69. 

Cristiano Ronaldo a fost, din nou, rezervă neutilizată, fapt care nu i-a convenit starului portughez. Văzând că antrenorul lui Manchester United nu are de gând să-l introducă în teren, fotbalistul s-a îndreptat către vestiare în minutul 89. 

Erik ten Hag, noi declarații despre incidentul din meciul Tottenham

"Da, Cristiano Ronaldo a refuzat să intre pe teren în partida cu Tottenham. Vor fi consecințe. Este important pentru atitudinea și mentalitatea grupului.

Va fi o perioadă de reflecție pentru el, dar și pentru ceilalți (n.r. - excluderea din echipă pentru meciul cu Chelsea). Fotbalul este un sport de echipă și trebuie respectate anumite standarde", a declarat tehnicianul olandez, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Presa britanică a dezvăluit că Erik ten Hag nu s-a oprit aici cu pedepsele și a decis ca fotbalistul să nu se pregătească în această perioadă cu prima echipă, pentru a evita situațiile tensionate între jucători.

Starul portughez ar putea să fie pedepsit și financiar, amenda ridicându-se la un milion de lire sterline

Dacă se va concretiza, aceasta va fi cea mai mare amendă din istoria fotbalului. Până la această sancțiune, Harry Kane și Carlos Tevez se aflau în top, cu câte 400.000 de lire sterline.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!