Chelsea rămâne marea dragoste a lui Jose Mourinho: ”Casa mea va fi întotdeauna la 200 de metri de stadion”

Jose Mourinho Chelsea Anglia Jose Mourinho
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 08:00
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 00:08

Chelsea, campioana en-titre a Europei, trece prin cele mai grele momente din istoria recentă.

Echipa de pe Stamford Bridge suferă din cauza războiului din Ucraina, deoarece patronul echipei, oligarhul rus Roman Abramovich, a fost sanționat de guvernul britanic pentru presupusa relație pe care o are cu Vladimir Putin.

Fosta campioană a Angliei va trece printr-un proces de tranziție, iar echipa va ajunge pe mâinile unui nou patron. Chiar dacă în prezent echipa traversează un moment greu, Jose Mourinho crede că Chelsea va rămâne o forță în fotbalul mondial.

Antrenorul portughez care se pregătește de finala Conference League, alături de AS Roma, a rămas cu inima la Chelsea și susține că va locui mereu lângă stadionul echipei britanice.

"Este un moment dificil pe care îl poți simți și la nivel fotbalistic, deoarece ei au pierdut acea excelență și stabilitate în joc. Dar este ceva de moment. Dacă mă întrebați dacă am pe cineva preferat care să o preia pe Chelsea, vă voi spune că am, dar nu voi spune.

Știu că acest club a ajuns la un nivel atât de înalt astfel încât, indiferent de cine îl conduce, Chelsea va fi întotdeauna Chelsea. Casa mea va fi întotdeauna la 200 de metri de stadion și vreau să aud în continuare sunetul fericii și al succesului și sunt sigur că așa se va întâmpla", a declarat Jose Mourinho pentru Sky Sports.

Jose Mourinho a fost antrenor la Chelsea în două mandate, 2004-2007 și 2013-2015, câștigând trei titluri în Premier League, un trofeu FA Cup, trei trofee ale Cupei Ligii și o Supercupă a Angliei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!