Kepa Arrizabalaga Chelsea Mercato Extern Napoli Redd Bull Leipzig Anglia

FOTO Cel mai scump portar din lume, împachetat și gata de livrare! Clubul care-l dorește pe starul de la Chelsea

Kepa Arrizabalaga este la un pas să părăsească Chelsea în această perioadă de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 16:54
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 18:53

Kepa a fost mutat pe Stamford Bridge de la Athletic Bilbao, în vara anului 2018, pe suma record de 80 milioane de euro, devenind, astfel, cel mai valoros portar din lumea fotbalului.

Cu toate că suma a fost exorbitantă, Kepa nu a reușit prea multe la Chelsea. Lampard, fost antrenor în Londra, îl folosea mai des pe argentinianul Willy Caballero și, în era lui Thomas Tuchel, actualul tehnician al grupării, portarul a fost schimbat cu Edouard Mendy.

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, a scris pe rețelele social media că Arrizabalaga ar mutea părăsi trupa londoneză în această perioadă de transferuri. 

Pretendentele la Kepa

Napoli se află deja în strânse negocieri cu goalkeeper-ul de la Chelsea, care își doresc cu orice preț un înlocuitor pentru Ospina. Pe lista doritoarelor s-a adăugat și Red Bull Leipzig, care mai dorește un jucător de la aceeași echipă, pe Timo Werner.

Kepa, la Chelsea

Pentru un portar cumpărat cu 80 milioane de euro, cota sa pe piață este alarmantă. Doar 20 milioane valorează Kepa, conform site-urilor de specialitate.

  • Are doar 11 selecții la națională

În 123 de meciuri disputate în tricoul londonezilor, spaniolul născut la Ondarroa a primit 130 de goluri și a reușit în doar 47 de partide să nu încaseze vreunul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!