Cel mai bogat om din Marea Britanie vrea sa CUMPERE Chelsea! Are 25 de miliarde in conturi si tine cu Man.United!

Cel mai bogat om din Marea Britanie vrea sa CUMPERE Chelsea! Are 25 de miliarde in conturi si tine cu Man.United!

Roman Abramovic vrea sa vanda Chelsea dupa ce a primit interzis in Marea Britanie. 

Prins in scandalul diplomatic dintre Rusia si Marea Britanie, Roman Abramovic s-a mutat in Israel si a decis sa vanda Chelsea.

Echipa lui Sarri nu trece printr-o perioada buna si a primit si interzis la transferuri pentru urmatoarele doua perioade din partea FIFA.

De situatia echipei londoneze vrea sa profite cel mai bogat om din Marea Britanie, Sir Jim Ratcliffe, care are o avere de 25 de miliarde de euro provenita din impersiul sau de petrochimilcale.

In 2010 si-a mutat sediul in Elvetia ca sa economiseasca 120 de milioane de euro pe an din taxe. Apoi s-a intors in 2015 si chiar a votat pentru Brexit, dar anul trecut si-a mutat afacerile in Monaco, tot ca sa evite taxele.


Sir Jim Ratcliffe are si mai multe porecle precum "J.R." ca celebrul personaj din serialul Dallas pentru afacerile cu petrol, sau "Dr. Nu", pentru o comparatie cu un personaj negatic din fileme cu James Bond.

Ratcliffe a crescut ca fanul lui Manchester United, a facut expeditii la Polul Nord si la Polul Sud si a petrecut trei luni pe motocicleta in Africa.

Miliardarul britanic are insa abonament la Chelsea de mai multi ani si a mai are un club de fotbal in Elvetia, FC Lausanne Sport, care a retrogradat la scurt timp dupa preluare.

Ratcliffe a cumparat si echipa de ciclism Team Sky, careia i-a schimbat si numele in Team Ineos.

Abramovic e gata sa vanda Chelsea cu 4 miliarde de euro, potrivit The Sun.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Accident grav pe DN 13, în care au fost implicate un microbuz cu 10 pasageri și un autoturism
BRAT

Modifică setările cookies