ULTIMA ORA | Chelsea a decis in cazul Hazard! Raspunsul dat Realului dupa oferta de 82 milioane de euro venita de la Madrid

ULTIMA ORA | Chelsea a decis in cazul Hazard! Raspunsul dat Realului dupa oferta de 82 milioane de euro venita de la Madrid

Real Madrid a oferit 82 de milioane de euro celor de la Chelsea in schimbul lui Eden Hazard. 

Chelsea a respins oferta venita de la Madrid, scrie presa din Belgia. Ziarul spaniol AS scrie ca Eden Hazard va parasi echipa engleza doar in schimbul unei sume de 100-120 de milioane de euro. 

Real Madrid continua sa fie in prim-plan la Real Madrid, iar spaniolii incearca sa-l transfere pe forbalistul belgian. 

Totusi, cei de la Chelsea nu se lasa usor impresionati, iar publicatia belgiana HLN scrie ca englezii au refuzat cea mai recenta oferta venita de la Madrid. 

Eden Hazard ar fi dispus sa plece la Real in aceasta vara, mai ales dupa ce Zinedine Zidane s-a intors pe banca echipei din Madrid, scrie AS. Totusi, suma de transfer este cuprinsa intre 100 si 120 de milioane de euro, dupa cum au declarat surse apropiate fotbalistului pentru publicatia spaniola. 

Contractul lui Eden Hazard cu Chelsea expira in iunie 2020, astfel ca vara lui 2019 este ultima sansa a clubului englez sa incaseze o suma importanta in schimbul acestuia. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies