Cel mai bogat fotbalist din lume ramane liber de contract! Are un venit INFINIT si singura echipa de seniori la care a jucat este nationala tarii sale. Povestea sa

Faiq Bolkiah Anglia Leicester Sultanul din Brunei Anglia Cel mai bogat fotbalist din lume ramane liber de contract! Are un venit INFINIT si singura echipa de seniori la care a jucat este nationala tarii sale. Povestea sa
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Februarie 2019, 13:49
Data actualizarii: Duminica 24 Februarie 2019, 14:02

Faiq Bolkiah este numit de presa engleza "cel mai bogat fotbalist al planetei". El nu a jucat la seniori la vreo echipa de club, dar are mai multi bani decat Ronaldo, Messi ori Neymar.

Faiq Bolkiah este coleg cu Alex Pascanu la echipa U23 a lui Leicester. La fel ca fundasul roman, Bolkiah, care este nepotul Sultanului din Brunei, a intrat in ultimele luni de contract. Din vara, el va putea semna cu orice echipa isi doreste.

Publicatia engleza Goal.com a readus in actualitate povestea lui Faiq Bolkiah, fotbalistul cu venit "infinit", care joaca fotbal doar de placere.

Faiq Bolkiah, cel mai bogat fotbalist din lume


Tanarul Faiq Bolkiah, in varsta de 20 de ani, joaca la echipa U23 a lui Leicester. El s-a apucat de fotbal din pura placere. Acesta ar fi putut sa stea acasa si sa se scalde in bani pentru tot restul vietii, scrie presa engleza, care noteaza ca familia sa, familia regala a Bruneiului, are o avere de 15 miliarde de dolari! Spre deosebire de pustiul Bolkiah, care are "buget nelimitat", Cristiano Ronaldo a castigat pana la 34 de ani circa 200 de milioane de euro.

Nascut la Los Angeles, Faiq Bolkiah ar fi putut evolua pentru nationala SUA ori pentru Anglia, avand in vedere ca a crescut la Southampton, Chelsea si Leicester. Totusi, el a optat pentru nationala Bruneiului, o formatie care nu reprezinta nimic in fotbalul international.

Chiar daca nu a debutat la seniorii lui Leicester, Bolkiah se bucura deja de o oarecare popularitate. El are 122 de mii de urmaritori pe Instagram si este sponsorizat de Nike!

Primul gol marcat de Bolkiah pentru nationala Bruneiului a fost intr-un meci cu Timorul de Est!

De-a lungul timpului, presa din Anglia a scris ca Printul Jefri Bolkiah, tatal lui Faiq, obisnuia sa cheltuie si 35 de milioane de dolari pe luna, el fiind pasionat de masini de lux, ceasuri si stilouri de aur! In garaj, familia Bolkiah are masini Ferrari, Rolls Royce si Bentley.

"Parintii m-au sprijinit intotdeauna si m-au incurajat sa-mi urmaresc dorintele si ambitiile. Eu vreau sa devin un mare fotbalist", spunea pustiul intr-un interviu acordat celor de la Mirror.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The babies ????????

A post shared by FJB (@fjefrib) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FJB (@fjefrib) on

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!