Ce salariu ii da Manchester United omului care a produs minunea in doar doua luni si a transformat complet echipa ESUATA a lui Mourinho

Ce salariu ii da Manchester United omului care a produs minunea in doar doua luni si a transformat complet echipa ESUATA a lui Mourinho

Ole Gunnar Solskjaer va deveni "plin" la Manchester United. Dupa ce a eliminat-o pe PSG din Liga, antrenorul norvegian va primi un contract de lunga durata.

Ole Gunnar Solskjaer a fost adus ca interimar la Manchester United, dar si-a castigat cu varf si indesat locul pe banca formatiei engleze. El a reusit sa transforme echipa esuata a lui Mourinho si a scos-o in aceasta saptamana pe PSG din Liga Campionilor, dupa o revenire fantastica. United a pierdut cu 0-2 in tur si s-a impus cu 3-1 la Paris, in retur.

Solskjaer, contract nou de 8 milioane lire pe an


Daily Mirror anunta ca Ole Gunnar Solskjaer va primi o oferta pe termen lung din partea conducerii lui Manchester United. Cel poreclit "Baby-faced killer" va incasa jumatate din salariul pe care Mourinho il lua pe Old Trafford!

8 milioane euro este suma pe care englezii i-o vor propune lui Solskjaer.

Ole Gunnar Solskjaer a jucat de-a lungul carierei la Clausenengen, Molde si Manchester United. Ca antrenor, el a activat la juniorii lui United, la Molde si Cardiff City.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis a anunțat noile măsuri de relaxare: De la 1 iunie se va putea circula liber în afara localităţilor
BRAT