Situatie UNICA la Roma: Claudio Ranieri, obligat sa faca vizita medicala inainte sa semneze. Anuntul medicilor. VIDEO

Claudio Ranieri a trecut vizita medicala si a semnat cu As Roma pana in vara. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Martie 2019, 17:56
Data actualizarii: Vineri 08 Martie 2019, 17:56

Di Francesco a fost demis de Roma dupa eliminarea din Champions League in optimi in fata lui Porto. Claudio Ranieri a fost numit antrenor interimar pana in vara, cand italienii vor alege de pe o lista cu mai multi antrenori. Se spune ca si Gica Hagi se afla pe acea lista, Roma fiind in contact cu antrenorul roman dupa ce a cumparat mai multi pusti de la Viitorul.

Inainte ca Ranieri sa semneze cu Roma, antrenorul a fost nevoit sa faca vizita medicala la clinica la care merg de obicei jucatorii clubului.

E un gest neobisnuit pentru un antrenor, mai ales ca Ranieri nu are un istoric de probleme medicale. Totusi, antrenorul italian in varsta de 67 de ani a trecut testul si a putut semna contractul.

Medicii italieni spun ca toti oamenii din staff-ul echipei si nu doar jucatorii trebuie sa faca un control medical din 6 in 6 luni. Ranieri a fost demis recent de la Fulham, echipa pe care o preluase in luna noiembrie.

"Nu e nimic neobisnuit, de fapt toti componentii unui staff trebuie sa fie supusi la teste periodice pentru a se stabili daca sunt apti pentru a lucra. Antrenorii chiar trebuie controlati la fel ca jucatorii. Se fac teste de laborator si electrocardiograma", a declarat medicul Giuseppe Palaia pentru gianlucadimarzio.com.
 

Mangia: Eu la Roma? Mai am treaba la Craiova!

Devis Mangia nu s-a pus pe lista posibililor antrenori ai Romei si i-a urat succes lui Hagi, daca antrenorul roman va fi sunat de italieni.

"Eu sunt cu mintea aici, sa ne batem la titlu si Cupa. Depinde si de conducere ce se va intampla in vara.

Daca are Gica oferta de la Roma m-as bucura, e un antrenor foarte bun. Nu stiu ce face Roma, am auzit ca ar fi Ranieri pana in vara. Hagi are calitate sa antreneze echipe de mare valoare.

Eu la Roma? Nu se pune problema. Munca mea aici este mai importanta. Nu m-a sunat nimeni legat de Gica Hagi din Italia.

Cand am venit aici prima data imi amintesc de prima conferinta ca mi-ati zis ca nu prind paltonul, m-am gandit atunci ca mai bine nu mai incep", a spus Mangia. 

Modifică setările cookies