BREAKING NEWS: Maradona l-a intrecut pe Borcea :)) Argentinianul a recunoscut ca are inca trei copii in Cuba: "Bravo, tata, iti faci echipa"

BREAKING NEWS: Maradona l-a intrecut pe Borcea :)) Argentinianul a recunoscut ca are inca trei copii in Cuba: "Bravo, tata, iti faci echipa"

Diego Maradona a recunoscut prin intermediul avocatului sau ca are alti trei copii in Cuba, pe care i-ar fi sustinut financiar in secret pana acum.

Diego Maradona l-a intrecut pe Cristi Borcea :) Mai in gluma, mai in serios, putem spune ca argentinianul e unul dintre cei mai prolifici tatici din fotbal. El a recunoscut prin intermediul avocatului sau ca are inca trei copii in Cuba!

Matias Morla, avocatul lui Maradona, a confirmat informatia si a transmis ca ei vor fi recunoscuti legitim. Potrivit acestuia, cei trei copii au fost facuti cu doua femei.

Maradona, care a fost casatorit cu Claudia Villafane, a mai avut o relatie de lunga durata cu Rocio Oliva.

Diego Maradona are doua fiice cu Claudiua Villafane, Dalma si Giannina, dar si un baiat rezultat dintr-o relatie pasagera: Diego Sinagra.

"Inca 3...in curand iti poti face echipa de fotbal", a scris Giannina Maradona pe Instagram.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro XVIDEO PROTVPLUS.RO

Avertisment de la meterologi, după o zi caniculară. Ce se întâmplă cu vremea de luni
BRAT