Avertismentul lui Mourinho in plina criza la Chelsea: "Treziti-va sau bag juniorii!" Seara speciala in Liga: Mourinho se intalneste cu prima dragoste si ultimul mare dusman din fotbal

Autor: Sport.ro
Marti 29 Septembrie 2015, 10:01

	Avertismentul lui Mourinho in plina criza la Chelsea: "Treziti-va sau bag juniorii!" Seara speciala in Liga: Mourinho se intalneste cu prima dragoste si ultimul mare dusman din fotbal

FC Porto - Chelsea se joaca in aceasta seara, de la ora 21:45. Rezumatele tuturor partidelor sunt la Sport.ro, ora 23:50.

Startul slab de sezon al lui Chelsea, cu doar doua victorii in primele sapte meciuri de campionat, l-au facut pe Mourinho sa lanseze un avertisment raspicat catre jucatori.

"Cand voi vedea ca nu mai avem nicio sansa sa ne batem la titlu sau la trofeul Champions League, voi fi nevoit sa bag juniorii in teren.", a spus Mourinho inaintea meciului de Liga cu FC Porto.

Antrenorul lui Chelsea crede ca mai multi jucatori de baza din echipa lui au o problema de atitudine.

"E clar ca se intampla ceva. Cand ai individualitati cu atitudini instabile, si ma refer aici la motivatie, dorinta si daruire, platesti sigur."

"Sunt doua tipuri de campioni: cei care castiga ceva - si sunt multi in aceasta categorie - si cei care pe parcursul carierei castiga doua, trei, patru, cinci, 10, 20 de trofee."

"Este greu sa castigi trofee in fiecare sezon, dar ceea ce poti sa faci este sa iti pastrezi atitudinea de campion de fiecare data. Asta este o problema pe care trebuie sa o rezolvam urgent."

"Suntem inca intr-o situatie deschisa, se poate intampla orice. Sigur ca va fi foarte greu sa castigam titlul, dar nu imposibil."

Va fi o seara speciala de Liga pentru Jose Mourinho, care se va reintalni cu prima mare iubire din fotbal, FC Porto, dar si cu ultimul mare "dusman", Iker Casillas, omul pe care Mourinho l-a transformat dintr-un idol, intr-o simpla rezerva pe Bernabeu. Citeste AICI mai mult

Cel mai fierbinte val de căldură din acest an. Regulile pe care trebuie să le respectăm pe timp de caniculă
BRAT
Modifică setările cookies