Tade - Nikolici - Bilasco, atacul cu care Steaua nu ar fi luat niciun trofeu in "Era Becali". Cum arata atacul ideal, cu Keseru titular

Tade - Nikolici - Bilasco, atacul cu care Steaua nu ar fi luat niciun trofeu in "Era Becali". Cum arata atacul ideal, cu Keseru titular

Tade e cel mai ineficient varf din istoria Stelei, dintre jucatorii cu minim 10 meciuri in teren.

Tade este de departe cel mai slab atacant adus vreodata la Steaua, dintre cei care au jucat titulari. Acesta a inscris un singur gol in campionat, in 542 de minute, avand o medie incredibila pentru un atacant.

Cei mai prolifici atacanti adusi de Steaua au fost Keseru, Rocha si Kapetanos. Grecul a strans o medie de 1 gol la fiecare 132 de minute, in timp ce Rocha a avut 1 gol la 107 minute, putin mai mult de 1 gol pe meci. Cea mai buna medie a avut-o Keseru, varful ajuns intre timp la Ludogorets avand mai mult de un gol pe meci, si anume 1 gol la 88 de minute!

Francezul din atacul actual al Stelei este la competitie in coada clasamentului cu Stefan Nikolic, cu 2 goluri in 914 minute si cu Marius Bilasco, varful venit de la Unirea Urziceni, care a dat 1 gol in 335 de minute in sezonul 2010-2011.

Cei mai buni atacanti ai Stelei din ultimii ani si cum se incadreaza Tade intre ei:

KESERU - 8 goluri in 710 minute
ROCHA - 9 goluri in 966 minute
KAPETANOS - 11 goluri in 1454 minute
TADE - 1 gol in 542 minute

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies