Ce poate sa cumpere un salariu de 400.000 € pe saptamana! Documentar spectaculos din lumea lui Wayne Rooney: jucarii, poezii si... o chitara cu Man City!

Autor: Sport.ro
Marti 29 Septembrie 2015, 09:18

Wayne Rooney este cel mai bine platit jucator din Premier League, cu un salariu saptamanal de peste 400.000 de euro.

"The Man Behind The Goals", este numele documentarului BBC prin care este descrisa viata privata a celui mai bun marcator din istoria nationalei Angliei.

Cu un salariu saptamanal de 400.000 de euro, Rooney a reusit sa-si transforme orice vis in realitate, insa lumea lui nu este marcata de lux si opulenta, ci aduce mai degraba cu cea a unui copil care s-a trezit dintr-o data cu toate jucariile din lume.

Rooney are la resedinta din Cheshire un adevarat templu al jocurilor de orice fel: in casuta de lemn din curte este amenajata o sala de jocuri video, pentru Wayne si cei doi baieti ai sai, Kai si Klay.

In casa exista o masa de biliard, mai multe mese de foosball, dar si o colectie de chitari de mare valoare, care au apartinut unor legende ca Sir Paul McCartney sau Noel Gallagher.

O aparitie surprinzatoare in casa lui Rooney este chitara fostului solist de la Oasis. Noel Gallagher este mare fan Manchester City si a tinut sa isi personalizeze chitara cu insemnele clubului inainte sa-i inmnaneze "cadoul otravit" starului de pe Old Trafford.

Documentarul prezinta si o alta fata nevazuta a lui Wayne Rooney - in timpul liber, atacantul lui United ii scrie poezii sotiei sale.

Mai multe imagini AICI

Iata mai jos trailerul documentarului de la BBC:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Bugetul pe 2021 a fost votat în comisiile de buget-finanţe, după 3 zile de dezbateri
BRAT

Modifică setările cookies