Ce poate sa cumpere un salariu de 400.000 € pe saptamana! Documentar spectaculos din lumea lui Wayne Rooney: jucarii, poezii si... o chitara cu Man City!

Wayne Rooney este cel mai bine platit jucator din Premier League, cu un salariu saptamanal de peste 400.000 de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2015, 09:18
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2015, 09:54

"The Man Behind The Goals", este numele documentarului BBC prin care este descrisa viata privata a celui mai bun marcator din istoria nationalei Angliei.

Cu un salariu saptamanal de 400.000 de euro, Rooney a reusit sa-si transforme orice vis in realitate, insa lumea lui nu este marcata de lux si opulenta, ci aduce mai degraba cu cea a unui copil care s-a trezit dintr-o data cu toate jucariile din lume.

Rooney are la resedinta din Cheshire un adevarat templu al jocurilor de orice fel: in casuta de lemn din curte este amenajata o sala de jocuri video, pentru Wayne si cei doi baieti ai sai, Kai si Klay.

In casa exista o masa de biliard, mai multe mese de foosball, dar si o colectie de chitari de mare valoare, care au apartinut unor legende ca Sir Paul McCartney sau Noel Gallagher.

O aparitie surprinzatoare in casa lui Rooney este chitara fostului solist de la Oasis. Noel Gallagher este mare fan Manchester City si a tinut sa isi personalizeze chitara cu insemnele clubului inainte sa-i inmnaneze "cadoul otravit" starului de pe Old Trafford.

Documentarul prezinta si o alta fata nevazuta a lui Wayne Rooney - in timpul liber, atacantul lui United ii scrie poezii sotiei sale.

Mai multe imagini AICI

Iata mai jos trailerul documentarului de la BBC:

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies