Mauricio Pochettino Chelsea Anglia

Au cheltuit 400 de milioane de lire sterline, dar nu e de ajuns: "Caut jucătorii de care avem nevoie în ianuarie"

Chelsea a avut un început modest de sezon în Premier League, după o campanie de transferuri în care a cheltuit, din nou, o sumă impresionantă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 18:26
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 18:33

Londonezii au făcut o schimbare și la nivelul băncii tehnice prin aducerea lui Mauricio Pochettino, dar lucrurile nu par să se fi îndreptat.

Chelsea este pe locul 14, cu doar cinci puncte după șase runde în Premier League. Londonezii au încheiat și sezonul precedent în a doua parte a clasamentului.

Mauricio Pochettino, pregătit pentru noi transferuri

În perioada de mercato din vară, Chelsea a cheltuit nu mai puțin de 462 de milioane de euro pentru jucătorii aduși, asta după ce în sezonul precedent suma cheltuită de Todd Boehly a trecut de 600 de milioane de euro.

În aceste condiții, tehnicianul argentinian a făcut o declarație controversată înaintea meciului cu Fulham, din Premier League. 

"Lucrul foarte bun este că relațiile și comunicarea sunt foarte bune cu directorii sportivi și cu patronii. Când s-a închis perioada de transferuri am spus că trebuie să fiu mult mai implict de acum în deciziile care vor fi luate. Am început să lucrez și să caut jucătorii de care avem nevoie în ianuarie", a spus Mauricio Pochettino în cadrul unei conferințe de presă.

Strategia de la Chelsea, criticată de o legendă a clubului

Frank Leboeuf a descris situația actuală a clubului drept „dezgustătoare” și se teme că, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc rapid, Chelsea ar putea să-și piardă identitatea și statutul de club de top.

"Trebuie să fim realiști - Chelsea este un club din mijlocul clasamentului”, a spus Leboeuf. „Atragerea de jucători va fi dificilă, iar fotbaliștii de talia lui [Kylian] Mbappe nu vor dori să vină. Jucătorii de top vor să joace în Liga Campionilor", a mai spus Leboeuf, potrivit DailyMail.

Legenda Chelsea a adăugat că principalul motiv pentru declin este gestionarea defectuoasă a echipei și transferurile nereușite. "Nu văd lideri în echipă, și aceasta este problema principală. Echipa de scouting nu a avut în vedere acest aspect", a spus Leboeuf.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!