FC Bayern Chelsea Premier League Campionate externe

FC Bayern și Chelsea au pus ochii pe un portar din Premier League

Cele două cluburi sunt pregătite pentru un nou transfer în perioada de mercato din iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 23:22
Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 23:21

Publicația GOAL a scris că FC Bayern Munchen și Chelsea îl vor monitoriza până în iarnă pe portarul lui Arsenal, Aaron Ramsdale, care se află la gruparea londoneză din august 2021.

FC Bayern și Chelsea au pus ochii pe un portar din Premier League

Sursa de mai sus a menționat că în ciuda interesului arătat de Chelsea și Bayern, dar și a faptului că Mikel Arteta a ales să-l lase pe banca de rezerve pe Aaron Ramsdale la ultimul meci al lui Arsenal, londonezii nu vor să-l cedeze pe goalkeeperul englez.

Ramsdale e cotat la 40 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, și mai are contract cu Arsenal până la finalul sezonului 2025/26. 

„Orice interes pentru Ramsdale în ianuarie va prezenta puțin entuziasm. Va fi interesant să vedem cum va răspunde Arsenal unei oferte de peste 60 milioane de euro pentru portar vara viitoare”, au scris jurnaliștii britanici de la GOAL.

Cifrele lui Aaron Ramsdale

Produs de Marsh Town, Bolton Wanderers și Sheffield United, Aaron Ramsdale a fost legitimat de-a lungul carierei sale la echipe precum Worksop, Sheffield United, Bournemouth, Chesterfield, AFC Wimbledon și Arsenal.

Londonezii l-au achiziționat pe englez în august 2021 pentru 28 milioane de euro, moment în care cota pe piață a goalkeeperului era de 12 milioane de euro. 83 de apariții a bifat în poarta lui Arsenal Ramsdale până acum.

La Sheffield United, Ramsdale a fost utilizat de 46 de ori, la Bournemouth, de 37 de ori, la Wimbledon, de 23 de ori, în timp ce la Chesterfield a bifat 19 apariții în echipamentul clubului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!