Anglia

Se întâmplă în Premier League! Cum a fost forțat Antonio Conte să pregătească meciul cu Liverpool

Numeroasele cazuri de COVID-19 din Premier League au făcut ca mai multe partide să fie amânate.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 12:14
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 12:22

Conducătorii din Premier League iau în calcul întreruperea campionatului, iar o decizie în acest sens va fi luată luni. Nu mai puțin de patru partide care ar fi trebuit să se joace sâmbătă au fost amânate din cauza COVID-19.

Antonio Conte a folosit manechine la antrenamentul lui Tottenham

Tottenham este una dintre echipele afectate de această situație. Londonezii au amânat ultimele două partide din campionat, cu Brighton și Leicester, dar și jocul din Conference Leageu împotriva lui Rennes.

Acum, londonezii se pregătesc pentru meciul cu Liverpool, care ar trebui să se joace duminică, de la ora 18:30, în runda cu numărul 18 din Premier League, dar Antonio Conte se află într-o situație ingrată. După mai multe antrenamente anulate, tehnicianul lui Spurs a avut doar 10-12 jucători la dispoziție și a fost nevoit să apeleze la manechine.

"Trei zile nu am avut niciun antrenament, apoi am avut o sesiune de pregătire cu doar 10-12 jucători. Nu e deloc ușor cu doar 12 jucători. De obicei ai nevoie de 20 de fotbaliști la antrenamente pentru a încerca anumite formații. A trebuit să folosim manechine, iar apoi ne-am oprit pentru că nu e același lucru", a spus Antonio Conte, citat de Daily Mail.

Un manager din Premier League a cerut explicit oprirea campionatului

Conducătorii Premier League se vor întâlni luni pentru a pune în discuție întreruperea campionatului englez din cauza numeroaselor cazuri de coronavirus apărute la echipe, conform informațiilor apărute în presa din Marea Britanie.

Jumătate dintre meciurile programate pentru acest week-end au fost amânate din cauza focarelor de Covid de la cluburi, iar managerul lui Brentford, Thomas Frank, a cerut explicit oprirea temporară a campionatului pentru ca echipele afectate să-și poată reveni.

Premier League este unul dintre campionatele în care se joacă fotbal și în perioada sărbătorilor de iarnă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!