Anglia

Asta mai lipsea la Manchester United! Două staruri s-au luat la bătaie în timpul antrenamentului 

Ralf Rangnick a pierdut controlul asupra jucătorilor lui Manchester United. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 15:17
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 15:24

Manchester United are parte de un sezon dezastruos. „Diavolii roșii” au pierdut orice șansă de a prinde locul 4, ultimul care duce automat în grupele Champions League, și vor evolua în Europa League în anul competițional 2022-2023. 

Când lucrurile păreau că nu pot fi mai negre, ziua de 14 mai i-a dovenit contrariul conducerii de pe Old Trafford. Potrivit The Sun, la antrenament, doi dintre jucătorii de la prima echipă ai lui United au început să își arunce reproșuri, până când s-a ajung la o adevărată bătaie. Conflictul a fost atât de intens încât Ralf Rangnick (63 ani) nu a mai putut continua ședinta de pregătire și a fost nevoi să o suspende, conform aceleiași surse. 

Britanicii nu au oferit numele celor două staruri din lotul „diavolilor roșii” care și-au împărțit pumni. Iar acest eveniment îi face misiunea lui Erik ten Hag (52 ani) la Manchester United și mai grea. Antrenorul lui Ajax Amsterdam urmând să pregătească gruparea de pe Old Trafford începând cu luna viitoare. 

Cristiano Ronaldo lasă de înțeles că va continua la Manchester United

În ciuda sezonului dezamăgitor al echipei, Cristiano Ronaldo și-ar dori să rămână la Manchester United pentru încă un an iar ultimele declarații ale sale, referitoare la numirea lui Erik ten Hag pe banca tehnică, reprezintă un indiciu important legat de viitorul său.

„Știu că a făcut o treabă fantastică la Ajax și că este un antrenor experimentat, însă trebuie să îi oferim timp. Lucrurile trebuie să se schimbe așa cum el își dorește. Dacă lucrurile merg bine pentru el, Manchester United va avea succes, așa că îi doresc multă baftă. 

Suntem toți foarte fericiți și încântați de venirea lui. Nu numai jucătorii, ci și fanii acestui club. Trebuie să credem că la anul putem câștiga trofee”, a spus Cristiano Ronaldo, pentru site-ul oficial al clubului.

Modifică setările cookies