VIDEO Arsenal a ramas fara golgheter! Van Persie, out 5 luni!

Autor: Sport.ro
Sambata 28 Noiembrie 2009, 14:55
VIDEO Arsenal a ramas fara golgheter! Van Persie, out 5 luni!

Cu sapte goluri, Van Persie era cel mai bun marcator al echipei engleze in acest sezon in campionatul Angliei. El s-a accidentat grav la glezna la meciul amical Olanda - Italia, scor 0-0, disputat saptamana trecuta.

"Robin van Persie a revenit la Arsenal pe 22 noiembrie, cu o accidentare la glezna suferita in urma convocarii la nationala Olandei. Aceasta accidentare ar fi trebuit sa-l tina departe de teren intre patru si sase saptamani. La revenirea in Anglia, echipa medicala a clubului Arsenal a decis sa sunt necesare teste medicale suplimentare.

 Medicul specialist Niek van Dijk a fost consultat, acesta confirmand ca este vorba despre o accidentare mai grava. Robin va fi operat saptamana viitoare, la Amsterdam, in vederea refacerii ligamentelor. Perioada de recuperare a jucatorului este estimata la patru pana la cinci luni", se arata intr-un comunicat al clubului Arsenal.

Arsenal va intalni, duminica, formatia Chelsea in campionatul Angliei. In cazul unei infrangeri, Arsenal va ramane la o diferenta de 11 puncte fata de Chelsea, in prezent liderul clasamentului!

Vezi aici faza accidentarii!

Părinții reclamă proasta organizare a Evaluării Naționale. Reacția lui Andronescu
BRAT