OFICIAL Robin van Persie a fost prezentat la noua sa echipă! Unde va antrena

Robin van Persie Heerenveen Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 17:15
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 17:16

Robin van Persie (40 de ani), fostul mare atacant de la Arsenal, Manchester United și Feyenoord, a fost prezentat oficial la noua sa echipă.

Retras din cariera de fotbalist în 2019, după o ultimă experiență la Feyenoord, Van Persie și-a început cariera de antrenor în cadrul clubului din Rotterdam. A lucrat mai întâi în staff, iar apoi a fost antrenor la Centrul de Copii și Juniori.

După ce a antrenat în ultimii trei ani la academia lui Feyenoord, Van Persie s-a decis să-și înceapă cariera ca antrenor la nivel înalt și a fost prezentat oficial de Heerenveen.

Robin van Persie, prezentat oficial la Heerenveen!

Noua echipă a lui Robin van Persie va încheia sezonul din Eredivisie în afara locurilor care asigură participarea la barajul pentru Conference League, indiferent de rezultatul din ultima etapă cu Sparta Rotterdam.

Campioană este PSV Eindhoven, care a dominat autoritar acest sezon de Eredivisie, iar locul doi, care asigură participarea în grupele Champions League, a fost ocupat de Feyenoord.

După un sezon modest, Ajax Amsterdam și-a asigurat locul cinci, care asigură participarea în preliminariile UEFA Europa League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!