A fost BLESTEMAT de fani sa mearga toata viata SINGUR! Torres rupe tacerea: "Nu am vrut sa plec de la Liverpool! Patronii au mintit!"

Autor: Sport.ro
Joi 22 Decembrie 2011, 09:10
A fost BLESTEMAT de fani sa mearga toata viata SINGUR! Torres rupe tacerea: "Nu am vrut sa plec de la Liverpool! Patronii au mintit!"

Fernando Torres e in razboi cu conducerea lui Liverpool. "Au spus minciuni despre mine" anunta atacantul spaniol.

Torres a plecat de la Liverpool imediat dupa ce cormoranii si-au schimbat conducerea si i-a dezamagit pe fani. A plecat la Chelsea pe 50 de milioane de euro, insa n-a impresionat. "Fanii nu stiu adevarul despre plecarea mea. Ei nu stiu cum sunt in realitate oamenii din conducerea lui Liverpool. Mi-au facut promisiuni pe care nu le-au tinut si nu am dorit sa fac parte dintr-un proiect care ar fi durat ani buni. Nu am nimic cu fanii si nu am vrut sa plec. Dar cei de la club au mintit. Am fost la fel de dezamagit ca si ei si nu inteleg de ce ma urasc.


Este adevarat ca selectionerul Spaniei e ingrijorat de mine si de forma mea. Dar e timpul sa fiu umil si sa imi astept randul la Chelsea. Forma mea nu a fost buna, insa eu sunt campion mondial si european cu Spania si consider ca merit mai mult respect" a declarat Torres pentru o televiziune din Spania.

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies