Anglia

5 jucători de la Manchester United sunt pe făraș! Curățenie totală din iarnă la echipa lui Ronaldo

Manchester United are un lot foarte mare în acest sezon 2021/22 și există mai mulți jucători care continuă să aștepte oportunități de a juca, dar care pur și simplu nu vin.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 12:26
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 12:33

Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer nu trece prin cea mai bună perioadă, iar rezultatele negative pot fi decisive pentru conducerea clubului din Manchester. 5 jucători așteaptă cu nerăbdare să plece de pe Old Trafford, după ce au fost folosiți foarte puțin sau chiar deloc. Clubul pare să aibă mari probleme în vestiar, iar ca aceste lucruri să se așeze e nevoie de o curățenie generală.

  • 5 jucători de la Manchester United sunt pe făraș! Curățenie totală din iarnă la echipa lui Ronaldo

Dean Henderson

Unul dintre jucătorii pe care conducerea lui Manchester United îl va lasă să plece în luna ianuarie este Dean Henderson, având în vedere că tânărul de 24 de ani a pierdut clar bătălia pentru postul de titular în fața lui David de Gea. Totuși, potențialul portarului și dorința unor oameni din board-ul de pe Old Trafford de a-l menține pe termen pe lung poate face ca Henderson să ajungă la un acord pentru un împrumut și nu un transfer definitiv.

Jesse Lingard

În ciuda performanțelor bune, Jesse Lingard nu a reușit să câștige un loc de titular de când s-a întors pe Old Trafford. În timpul împrumutului său la West Ham, anul trecut, el a demonstrat că poate fi un jucător bun de Premier League și a existat o serie de speculații că va caută un nou club în care va primi mai multe minute pe teren. Se crede chiar că United ar fi dispusă să accepte un transfer definitiv pentru 10 milioane de lire sterline.

Donny van de Beek

Nu este deloc surprinzător faptul că Donny van de Beek este aproape de plecarea de pe old Trafford, după ce de abia a mai jucat de când s-a transferat la club englez în 2020. Potrivit spuselor lui Fabrizio Romano, olandezul își dorește să aibă realizări cu Manchester United, dar este realist și în cazul în care va apărea o ofertă bună pentru el și pentru club va alege să plece.

Eric Bailly

Chiar dacă tocmai a semnat un nou contract în aprilie 2021, care expiră abia în 2024, cu opțiunea pentru încă un an, Eric Bailly se gândește serios să plece de la Manchester United. Bailly este abia a patra soluție pentru postul de fundaș central, iar Newcastle pregătește să plătească pe ivorian o sumă de nerefuzat.

Phil Jones

Chiar dacă se vor împlini doi ani în ianuarie de când Phil Jones nu a mai jucat un meci oficial pentru echipa de seniori, englezul încă mai are pretendenți. Potrivit The Sun, ar exista 13 echipe care ar fi interesant de serviciile jucătorului care nu de mult timp făcea parte din lotul naționalei Angliei.

Modifică setările cookies