Mauricio Pochettino Manchester United PSG Fotbal extern

Destinație inedită pentru Mauricio Pochettino. Presa din Anglia scrie despre o mutare spectaculoasă în Premier League 

Tehnicianul argentinian se gândește la o întoarcere în Premier League, potrivit informațiilor apărute în presa din Anglia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 17:57
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 18:18

PSG este lider în Ligue 1 și aproape de calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, însă poziția lui Mauricio Pochettino este încă contestată.

O parte a fanilor echipei franceze îi reproșează argentinianului că nu a reușit să creeze un grup la Paris, ținând cont de numele importante pe care le are la dispoziție. 

Chiar dacă încă nu s-a pus problema unei plecări a lui Pochettino de la PSG, The Telegraph a dezvăluit în cadrul unui material că antrenorul s-a gândit deja la viitorul său și știe ce și-ar dori să facă după experiența de la Paris.

Pochettino visează la Manchester United
 

"Diavolii Roșii" trec printr-o perioadă dificilă, iar Ole Gunnar Solskjaer este pe punctul de plecare, chiar dacă oficialii clubului încă îi acordă credit pentru următoare meciuri.

Cei de la The Telegraph scriu că Pochettino și-ar dori să ajungă pe Old Trafford, însă șansele să se întâmple acest lucru sunt doar dacă Solskjaer rezistă măcar până în pauza competițională din iarnă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!