Anglia

Un nou refuz pentru cel mai bogat club din lume. Ce lovitură a încercat să dea Newcastle

Newcastle, cel mai bogat club de fotbal din lume, a încercat o nouă lovitură pe piața transferurilor după ce l-a transferat pe Kieran Trippier (31 de ani) de la Atletico Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 20:50
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 20:54

Donny van de Beek (24 de ani), mijlocașul olandez al celor de la Manchester United, putea ajunge la Newcastle, club care se luptă pentru evitarea retrogradării în Premier League.

Un nou refuz pentru Newcastle

Doar că acesta nu este interesat de o mutare pe St. James Park. Newcastle ar fi vrut să-l împrumute pe Van de Beek, care nu a primit foarte multe șanse în tricoul lui Manchester United.

”Coțofenele” au mizat pe faptul că Van de Beek și-ar fi dorit să primească mai multe șanse la nivelul primei ligi din Anglia, dar acesta a refuzaxt, notează The Telegraph. Principalul argument ar fi fost poziția pe care o ocupă Newcastle în clasament și misiunea dificilă pe care o are pentru salvarea de la retrogradare.

14 meciuri a prins Van de Beek în acest sezon pentru cei de la Newcastle.

Newcastle este pe locul 19, cu 12 puncte, la doar două puncte de locul 17, care asigură salvare de la retrogradare. Ultima este Burnley, care are 11 puncte.

În următoarea etapă, Newcastle va avea o nouă misiune dificilă, în deplasare, pe terenul celor de la Leeds United.

Modifică setările cookies