Dan Petrescu nu va face deplasarea pentru meciul cu FCSB. Ce echipă va trimite pe teren

FCSB CFR Cluj Dan Petrescu Superliga Dan Petrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Mai 2022, 10:59
Data actualizarii: Sambata 21 Mai 2022, 11:06

CFR Cluj și-a adjudecat titlul în Liga 1 cu o etapă înainte de ultima etapă a sezonului, iar Dan Petrescu a luat decizia de a nu mai face deplasarea pentru ultimul meci, cel cu FCSB.

Ardelenii se deplasează la București duminică, 22 mai, pentru a disputa ultimeci al sezonului, în compania FCSB-ului, iar Digisport anunță că Dan Petrescu nu va face deplasarea.

Sărbătoarea de după câștigarea titlului i-a pus capat lui Dan Petrescu.

„Eu mi-aș dori să fiu pe bancă, dar mă simt foarte rău și să văd. Dacă mă voi simți bine, voi merge, dacă nu, nu cred, sunt foarte obosit și foarte bolnav. Nu sunt obișnuit cu nopțile astea în care nu am dormit deloc deloc, petrecând nu pentru altceva. Am un virus la gât, sper să mă fac bine”, spunea Dan Petrescu într-o conferință de presă.

CFR Cluj va juca fără fotbaliștii de bază în meciul cu FCSB

„Foarte mulți jucători au plecat, am rămas puțini. Vom fi foarte mulți copii la meciul acesta (n.r. - cu FCSB). Cei trei jucători de la lot au vacanță, e normal, Boateng, vacanță, pentru că a jucat toate meciurile, Bordeianu trebuie să se opereze, Păun trebuie să plece, Debeljuh a cerut vacanță.

Nu mai este niciun jucător dintre cei care au început cu Craiova pentru acest meci”, a spus Petrescu la conferința de presă de vineri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!