VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu îi îndeplinește dorința lui Gigi Becali. Ce va face la FCSB - CFR Cluj

Dan Petrescu a anunțat cum va aborda meciul FCSB - CFR Cluj, din ultima etapă, care se va disputa la Buzău.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Mai 2022, 11:15
Data actualizarii: Vineri 20 Mai 2022, 11:15

CFR Cluj și-a asigurat titlul cu o rundă înainte de final, astfel că duelul cu FCSB, din ultima rundă, nu mai are nicio miză pentru formația din Gruia.

CFR Cluj, cu rezervele la meciul cu FCSB

Totuși, FCSB, prin vocea patronului Gigi Becali, a anunțat că își dorește să câștige acest meci pentru a fi campioana morală, având în vedere că bucureștenii se consideră nedreptățiți de anumite greșeli ale arbitrilor din penultima etapă.

Finanțatorul de la FCSB primește o veste bună de la Dan Petrescu: va odihni cei mai mulți dintre titularii obișnuiți, care au intrat deja în vacanță, iar la partida de la Buzău se va baza pe jucători tineri sau pe cei care au prins puține minute în acest sezon.

"Jucătorii de la echipa națională au plecat pentru că era normal să aibă vacanță. Mai sunt și alți 4-5 jucători cu motive destul de serioase pentru care i-am lăsat să plece. Vor fi mai mulți copii, cei care au jucat mai puțin și mai chemăm jucători de la echipa a doua ca să avem pe bancă patru-cinci jucători.

Ne dorim să câștigăm orice meci, dar e clar că importanța meciului e scăzută. Nu știm ce jucători va folosi adversarul, dar, la noi, cei mai mulți vor fi dintre cei care nu au jucat. A fost mai bine așa, să sărbătorim acasă", a spus Dan Petrescu, într-un interviu acordat pentru PRO TV.

Gigi Becali a declarat recent că, în cazul în care FCSB va învinge CFR Cluj, o va considera campioană pe echipa sa.

"Nu mă interesează ce interes au ei. Dacă îi batem, suntem campioni, dacă ne bat ei, eu zic după aia, jos pălăria, sunt campioni ei. Sau dacă e egal, tot ei sunt campioni, îi recunosc eu de campioni. Dacă facem egal sau ne bat, eu ridic pălăria o dau de pământ şi zic că sunt campioni", spunea Gigi Becali, la Digisport.

Hotărârile de la CFR Cluj, considerate neprofesioniste

Gabi Balint și Narcis Răducanu au comentat decizia lui CFR Cluj de a folosi rezervele, fiind de părere că o posibilă hotărâre de a nu merge la Buzău cu un lot cât de cât competitiv nu ar fi una inspirată. 

"Singurul lucru care nu-mi place în toată treaba asta este că ar trebui să respecte competiția și televiziunile care plătesc niște bani. Știm că meciul nu mai e important, nu mai contează punctele. Era un meci de orgoliu. Îți dai seama ce miză mai are acum", a declarat Balint la DigiSport.

"Nici mie nu mi se pare corect, pot folosi jucători care au evoluat mai puțin. Dar trebuie să păstrezi un echilibru încât să lași niște aparențe. Este exclus să dai drumul antrenorului înaintea ultimului meci. E o chestie de a respecta pe toată lumea", a spus și Narcis Răducanu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!